3,5 млн. гривень з обласного бюджету отримають малі сільськогосппідприємства Львівщини

За матеріалами інтернет-видань 23.06.2022 377

Відомо, у Львівській області діє фінансова підтримка аграріїв  в межах обласної Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства.  Як вказують результати засідання комісії з визначення одержувачів цієї підтримки, ще 26 мікро- і малих с/г підприємств отримають з обласного бюджету фінансову підтримку у розмірі 3,5 млн. грн. Повідомила Львівська ОВА.

У ході засідання зазначено, що кошти обласного бюджету будуть спрямовані:  

  •     на пільгові кредити на зворотній основі для розвитку аграрного бізнесу;
  •     на відшкодування відсотків за залученими кредитними та договорами фінансового лізингу;
  •     на часткову компенсацію вартості насіння.

Загалом з початку року підтримку отримали понад 170 аграріїв Львівщини та 4 територіальних громади на суму 19,6 млн. грн. Це  складає 74% до виділених коштів.
Львівська ОВА підкреслює, що фінансова підтримка на поворотній основі уже працює у зворотному напрямку. За 5 поточних місяців до бюджету розвитку повернули 4,1 млн. грн. раніше наданих кредитів.

За словами заступника Львівської ОВА Юрія Бучка, підтримка суб’єктів мікро- і малого підприємництва з обласного бюджету  спрямована на створення додаткових робочих місць, збільшення сільськогосподарських площ, які обробляються та обсягів виробництва сільськогосподарської продукції.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ