Десятки мільярдів гривень на гранти для розвитку садівництва замість належної допомоги ВПО

За матеріалами інтернет-видань 08.09.2022 331

Питанням справедливого розподілення державних коштів стурбований  політичний і громадський діяч Ігор Йосипенко. Він, зокрема, зазначив, що держава зобов’язана допомагати ВПО, передаючи додаткові кошти державного бюджету місцевим адміністраціям та самоврядуванню, які несуть основне навантаження через біженців.
Натомість,-  підкреслює Ігор Йосипенко, -  ми спостерігаємо подиву гідні постанови Уряду, який виділяє десятки мільярдів гривень  на гранти для розвитку садівництва та ягідництва та виноградарства.

"Так, згідно розпорядження КМУ від 16 серпня 2022 р. № 723-р  Мінекономіки розподілить 103 346 358 000 грн. для приватного бізнесу. Зокрема, понад 74 млрд. підуть на мікрогранти для розвитку власного бізнесу і ще 29 млрд. грн. – на розвиток садівництва, ягідництва та виноградарства.
Або вся країна працює лише на те, щоб перемогти у війні і в першу чергу Уряд, або ми програємо. Постанова №723-р має чіткі ознаки корупційних ризиків і виглядає лобістською. Зниження рівня парламентського контролю, що сталося з об’єктивних причин, використовують в своїх інтересах невідомі ділки, які отримають мільярди гривень грантів, тобто безповоротної допомоги", - наголосив громадський діяч.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ