Для рашистів в Україні - додаткові «Джавеліни»

Григорій Давиденко 06.04.2022 703

    Розхвалені російською пропагандою танки десятками палають від зброї українських захисників.

  З часу широкомасштабної війни рф проти України наші бійці стали постійно застосовувати протитанкові ракетні комплекси «Джавелін». Їм властивий принцип «вистрілив-забув». Тобто оператор не супроводжує і не коригує політ ракети, поки вона прямує до цілі. Одного влучного пострілу достатньо, щоб танк окупантів став купою обгорілого металобрухту. Наші воїни захоплено розповідають про цю високотехнологічну зброю, взяту на озброєння армією США 1996 року. Повага до цих ракет, що допомагають відстояти незалежність України, така велика, що молоді українські батьки інколи називають новонароджених дітей Джавеліном чи Джевеліною.

Цей ракетний комплекс став жахом для російських танкістів, адже він долає будь-який захист танку. Українські штурмовики 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади знищили російський танк, що на фото. Від ворогів не залишилося практично нічого, їх не врятував ані активний захист, ані наварені зверху ґрати, повідомив Закарпатський легіон. Після удару від детонування боєкомплекту танку знесло башту. Екіпаж ворога, який складався з трьох окупантів, внаслідок вибуху знищений без можливості ідентифікації. Тому й не дивно, що передові колони загарбників, яким наші воїни «Джавелінами», «Байрактарами» тощо «збили оскому» до переможних парадів у Києві, Харкові та Маріуполі, масово відмовляються брати участь в терористичній забаганці кремля на українських землях.

А сьогодні ще одна, страхітлива і жахна для одурманених супостатів новина надійшла з-за океану – «Джавелінів» в Україні буде по саму зав'язку. Тобто стільки, що вистачить на всі російські танки, бойові машини піхоти, ракетні комплекси, гелікоптери, катери і т. п. Щойно державний секретар США Ентоні Блінкен повідомив:

- За дорученням президента США я вирішив сьогодні негайно збільшити допомогу в галузі безпеки на суму до 100 мільйонів доларів, щоб задовольнити гостру потребу України у додаткових протитанкових системах. Цей дозвіл є шостим вилученням зброї, обладнання та предметів постачання із запасів Міністерства оборони для України з серпня 2021 року. Військова допомога – це саме "Джавеліни".

До речі, з 24 лютого США надали Україні військову допомогу на суму $1,7 млрд. Тож рашистам в Україні – додаткові «Джавеліни»!

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ