Для українських постачальників - тендер на закупівлю насіння ярої пшениці

За матеріалами інтернет-видань 18.01.2024 297
Для українських постачальників - тендер на закупівлю насіння ярої пшениці

Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) оголосила тендер на закупівлю та доставку насіння ярої пшениці для підтримки малих фермерів, які проживають та працюють в безпосередній близкості до зони бойових дій і чиї господарства постраждали внаслідок війни.

Ця ініціатива спрямована підтримати фермерів із Донецької, Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Одеської, Сумської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей. Загалом планується закупити 150 тонн насіння ярої пшениці, у мішках по 50 кілограмів.

У межах цього тендеру потенційні постачальники можуть подавати пропозиції на повну або часткову кількість необхідного насіння.

Для участі у тендері постачальникам потрібно подати заявку через Глобальний ринок ООН www.ungm.org, обравши такий тендер:

2024/FEUKR/FEUKR/125441- FAO ITB for the procurement of spring wheat seeds in Ukraine 

Кінцевий термін подання заявки – 22 січня 2024 року, о 13:00 (за київським часом).

Постачальники повинні бути зареєстрованими на сайті Глобального ринку ООН (UNGM) - https://www.ungm.org/Vendor/Registration. Детальні інструкції щодо доступу до тендерної документації та подання тендерної пропозиції через систему Глобального ринку ООН можна завантажити на сторінці Управління тендерами ГРООН (UNGM Tender Management).


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ