До старту опалювального сезону Дніпропетровщина технічно повністю готова

За матеріалами інтернет-видань 19.10.2024 35
До старту опалювального сезону Дніпропетровщина  технічно повністю готова

За словами Миколи Лукашука, голови Дніпропетровської облради,  4 підприємства теплопостачання підпорядковуються обласній раді. Усі вони на 100% готові до опалювального сезону 2024-2025.
Посадовець зазначає, що ці підприємства забезпечують теплом споживачів П’ятихаток, Верхньодніпровська, частини Дніпра, 13 сіл та селищ.  А також освітні, соціально-культурні, аптеки, спортивні та медичні заклади. Зокрема, найбільший у регіоні заклад охорони здоров’я – обласну лікарню ім. Мечникова.

"Для кожної громади та установи, які обслуговують наші підприємства теплопостачання, опалювальний сезон розпочнеться вчасно.
Готові й до можливих відключень електроенергії. Котельні, школи та лікарні, об’єкти критичної інфраструктури повністю забезпечені генераторами. Це гарантує їхню безперебійну роботу навіть за умов екстрених ситуацій.
Левова частка підприємств теплопостачання області перебуває на балансі міст та громад. За інформацією ОВА, до старту опалювального сезону увесь регіон технічно повністю готовий", - нпідкреслив Микола Лукашук.

 

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ