Догралися: Бразилія пропонує світу консервацію терору і геноциду замість футболу

За матеріалами інтернет-видань 17.04.2023 282

 

    Президент Бразилії Лула – щирий друг фюрерів, диктаторів, убивць, катів і терористів – ганьбить свій народ перед усім світом. Я не знав і навіть не припускав, що бразильці такі жорстокі, що їм може сподобатися російський терор і геноцид українців... Але, здається, правда саме така, якщо вони собі його свідомо обрали (не вперше) й зараз тримають обличчям нації.

    Хоча це не обличчя – це абсолютно безперспективна дупа, яка, якщо її не зупинити, зрештою знищить ущент багаторічну пристойну репутацію своєї країни зв'язками з кривавим маніяком путіним, затягне Бразилію під божевільний Китай, який її залюбки зжере. І все це – лише від своєї маніакальної любові до грошей і патологічної ненависті до Америки, яку він використовує для популярності серед такого ж самого безглуздого плебсу.

     Бразильці, всі притомні люди цієї країни, прокидайтеся, якщо не хочете бути співучасниками масових убивств, відрізання голів людям, викрадення дітей, руйнування цілих міст, інших воєнних злочинів! Бо наразі Бразилія та її народ, якому українці весь час симпатизували, став де-факто спонсором усього цього.

     Це просто якийсь пекельний сон, в який нам важко повірити. Я б ніколи, ніхто б із нас раніше ніколи б не міг подумати, що бразильці погодяться бути разом із терористами-людожерами, руки й зуби в котрих у нашій безневинній крові.

     Люди Бразилії, чи справді ви збожеволіли? Невже ви насправді бажаєте нам загибелі? Цивілізованим людям/країнам ХХІ століття не можна грати у футбол людськими головами.

    "УП".


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ