Ніч у Січеславщині була мирною

Григорій Давиденко 17.04.2023 317
Немає опису світлини.
   "російський народ — глибоко нещасний народ, але й глибоко нечистий, грубий і, головне, — брехливий дикун". Так охарактеризував московитів письменник, лауреат Нобелівської премії з літератури Іван Бунін. Свій родовід він веде з Полтавщини, роду Бунянських, і постійно наголошував на своєму духовному родстві з українським народом. Він категорично не сприйняв більшовицький жовтневий переворот 1917 року, назвавши його "кривавим, повальним божевіллям". Відтак емігрував з Одеси до Франції в 1920-му.
    Сьогодні мислячі люди з рф усіма способами прагнуть покинути терористичну імперію, аби не бути причетними до її масових воєнних злочинів  в Україні. Де і одна ніч без обстрілів московських катів є тепер доброю новиною. Уранці голова Дніпро ОВА Сергій Лисак повідомив:
 
        - У Дніпропетровщині ніч пройшла без ворожих обстрілів.
Підводячи підсумки вчорашнього великого християнського свята, хочу подякувати тим священнослужителям та прихожанам, які дослухались до побажань влади і провели богослужіння, дотримуючись правил комендантської години. Упевнений, що це врятувало не одне життя.
Постраждалим від обстрілу храму у Нікополі надана уся необхідна медична допомога. Їхньому життю нічого не загрожує.
    Всім хорошого дня і тихого великоднього тижня. Віримо в ЗСУ і міцно тримаємо Україну - кожен на своєму фронті.🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ