Дороги у Кам’янському ремонтуватимуться цьогорік сімейним підрядом

За матеріалами інтернет-видань 10.03.2023 561
Дороги у Кам’янському ремонтуватимуться цьогорік сімейним підрядом

Як пише видання "Наші гроші", Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Кам’янської міської ради Дніпропетровської області 1 березня 2023 року за результатами тендеру замовив компанії «Укравтобуд» ремонт доріг на 50 млн. грн. Планується поточний ремонт дорожнього покриття на території міста, а саме холодне фрезерування, влаштування асфальтобетонного покриття, ліквідація вибоїн та герметизація тріщин.
Зазначається, що мало того, що ціни у підсумковій відомості ресурсів вищі від закупівельних, так ще і роботи виконуватимуться близькими і рідними людьми.
Зокрема, Департамент економічного розвитку Кам’янської міськради очолює Галина Єрмоленко,  «Укравтобудом» володіє її чоловік Вадим Єрмоленко з Кам’янського. Вадим Єрмоленко є засновником фірм «Дніпровський кар’єр», «Промбут» та «Дор Трест» одноосібно, а також обслуговуючого кооперативу «Спортивне селище» разом із дружиною, Антоном Чупініним, Валерієм Морозом та Олександром Івановим. Крім того, він є засновником фірми «Дорпромсервіс», Людмила Єрмоленко (ймовірно, мати) – фірми «Промдорсервіс», а Віталій Єрмоленко (ймовірно, батько) – фірми «Альтінвест» (усі три на сьогодні знаходяться у стані припинення).
Із 2019 року «Укравтобуд» натендерив 399 млн. грн, переважно в нинішнього замовника.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ