«Дякуємо місцевим жителям за безграничне терпіння»

За матеріалами інтернет-видань 06.07.2023 305
«Дякуємо місцевим жителям за безграничне терпіння»

У Червогригорівській громаді триває будівництво нового водогону сполученням Червоногригорівка - Придніпровське - Мусіївка. Він  дасть змогу забезпечити мешканців водою. Повідомив у ФБ Александр Коваль.

"При самому найкращому розвитку подій сподіваємось на швидке завершення робіт, та отримання води кінцевими абонентами. Щодо сщ.Кам'янське, то там теж ведуться роботи. Хоча зараз вже й на 5 поверсі багатоповерхівки люди мають змогу скористатись водою для технічних потреб (поки ще не постійно). Частина смт Червоногригорівки з водою, і технічною у тому числі", - запевнив Олександр Коваль.

Він, зокрема, висловив вдячність місцевим жителям за розуміння ситуації і безграничне терпіння.

"Червоногригорівська селищна рада ніколи не покине мешканців громади на призволяще! Постійно наповнюються старі та створюються нові пункти роздачі питної води, ведуться перемовини з благодійними організаціями, фондами. Також є змога користуватись технічною водою. Після закінчення робіт з прокладання і під'єднання водогону, буде вже йти розмова про можливу доочистку. Будемо з водою!", - підкреслив автор.

Крім того, він висловив сподівання на відродження Великого Лугу.

"А вже як дочекаємось обіцяного водогону, який ведуть з м.Запоріжжя - то можливо взагалі відпаде потреба в Каховському водосховищі. І вже наступного року всі бажаючі будуть висаджувати на місці колищнього водосховища маслини, верби та дуби, щоб там знов зазеленів Великий Луг! Текли чисті незастояні річки повні риби, та жила як в заповіднику всіляка дичина, заповідний фонд", - написав Олександр Коваль, і провів своє власне опитування щодо цієї ідеї.



Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ