Єдина з Дніпропетровщини Троїцька сільська громада Павлоградського району отримає експертну допомогу зі створення та модернізації ЦНАП.

Марина Бабич 09.12.2021 180

Троїцька сільська громада  Павлоградського району - єдина із Дніпропетровської області – ввійшла до списку  30 українських громад, які отримають першочергову експертну підтримку від Шведсько-українського проєкту PROSTO.

Проєкт PROSTO «Підтримка доступності послуг в Україні» анонсував перші тридцять громад, яким надаватиметься  експертна допомога зі створення та модернізації ЦНАП.

91-а заявка із 95 розглянута комісією. До складу комісії  увійшли представники Міністерства цифрової трансформації України, Міністерства розвитку громад та територій України та експертів Проєкту. У результаті  обрано 30 громад, серед яких одна з Дніпропетровської області.

Експерти Проєкту сконтактують з 30-ма громадами першої черги для офіційного підтвердження громадами їхніх запитів. Громадам, які подали заявки, але не були відібрані у першому етапі, Проєкт запропонує допомогу після завершення підтримки першим відібраним учасникам.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ