Електронна петиція аграріїв набрала понад 23,5 тис. голосів

За матеріалами інтернет-видань 23.11.2023 385
Електронна петиція аграріїв набрала понад 23,5 тис. голосів

Електронна петиція "Захистити українське село - відкласти до закінчення війни збільшення максимальної площі с/г землі «в одних руках» зі 100 до 10000 гектарів" набрала за 20 днів листопада понад 23 з половиною тисячі голосів.
Ця петиція на сьогодні - єдиний і гучний виразник інтересів українських аграріїв, які виступають проти запуску другого етапу ринку землі, коли купувати землю зможуть юридичні особи, а ліміти на продаж збільшуються у 100 разів.

За словами  ініціатора документу Андрія Дикуна, голови Всеукраїнської Аграрної Ради,  державна влада не хоче чути вимоги аграріїв.

"Ми два місяці просимо Комітет аграрної та земельної політики Верховної Ради організувати комітетські слухання, щоб почути всіх учасників ринку землі. Ми зверталися до Міністерства аграрної політики та продовольства України, Кабінету Міністрів України. Чомусь не хочуть чути. І от зараз не лише аграрії, а й усі українці звертаються через нашу петицію до Офісу Президента України, щоб там почули і зупинили розпродаж великих масивів землі під час війни», - підкреслив Андрій Дикун.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ