Фашисти з рф обстріляли південь Дніпропетровщини

Григорій Давиденко 14.08.2022 348
На зображенні може бути: текст
Сьогодні на Маковія, коли хрещений люд за змоги утримується від праці і святкує, ординські війська продовжили крутити свою остогидлу, збройну "шарманку". Що ж, брехати, кажуть люди, не ціпом махати. Бо в москві заично брешуть вірнопідданим народам про якийсь нацизм в Україні. Якого й близько катма в країні, де президент і певна частина урядовців не є представниками титульної нації.
А нацизм ставить на п’єдестал насамперед свого вождя, тобто фюрера, який і вирішує, як жити країні. І якщо він вважатиме, що настав час розширювати території для життєвого простору своєї вищої раси, то ніхто не може з ним сперечатись. От це і вфдбувається в терористичній рф, яка має всі ознаки не лише нацизму, а і фашизму.
Фаши́зм (італ. fascismo, від італ. fascio — «зв'язка», «об'єднання»), зп Вікіпедією, — різновид політичного режиму, а також радикальна авторитарна імперіалістична політична ідеологія, характерними ознаками якої є сильний культ особи, мілітаризм, тоталітаризм, імперіалізм та ідея єднання, мобілізації нації й держави проти ворогів, ідея постійної війни і панування. Хіба не це відбувається сьогодні в забамбуленій пропагандою "кругом вороги" раші?
       Про сьогоднішні порушення міжнародних правил і звичаїв ведення війни рашистами на теренах Січеславщини повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
- Близько шостої години вечора окупаційні війська російської федерації з «Градів» обстріляли Марганецьку громаду у Нікопольському районі. Зафіксовано 20 пострілів. Минулося без постраждалих, інформація щодо руйнувань з‘ясовується.
🔺Також ввечері з‘явилося повідомлення про те, що люди чули вибух у Покровській громаді Синельниківського району. Інформую, що цей вибух стався на території Запорізької області.
🔺У Криворізькому районі окупанти вдарили по прикордонних територіях Зеленодольської та Широківської громад.
🔺В інших районах Дніпропетровщини день минув спокійно, наразі ситуація всюди контрольована.
Попереду ще багато роботи. Але правда на нашому боці, тож і Перемога обов’язково буде за нами. Віримо в Збройні сили України, в Президента і в свою державу. Разом здолаємо будь-якого ворога.
Тихого вечора і мирної ночі 🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ