Громадянин рф, екссуддя Львов пнеться поновитися у ВС

За матеріалами інтернет-видань 29.05.2024 266
На зображенні може бути: 1 особа, Храм Василя Блаженного та текст «НА ШЛЯХУ до ПОНОВЛЕННЯ y Вс 3 ПАСПОРтОМ РФ: 30 ТРАВНЯ ОЧΙКУΕМО РИШЕННЯ ВИД ШААС У ΠΡАВΙ БОГДАНА ЛЬВОВА POC HIF РОССИИСА РОССИИСКАЯ КА КАЯ ECI ቀ БДЕРАЦИЯ РАПИЯ ПОРТ DEJURE Верховний Суд»
   Післязавтра, 30.05, імовірно, останнє засідання апеляційного суду по росіянину Богдану Львову, який хоче поновитися на посаді судді Верховний Суд.
   Михайло Жернаков, доктор юридичних наук, сторінка ФБ.
Ми виклали хронологічно що (не) зробила держава для того, щоб цього не сталося. Спойлер - держава в особі різних органів переважно або бездіяла, або й взагалі прямо порушувала закон і цим сприяла такому сценарію.
   Але ще не все втрачено. Якщо, звісно, для Служба безпеки України, Шостого апеляційного адмінсуду і ігших національні інтереси - не порожній звук.
Напередодні засідання у справі Богдана Львова, у якого журналісти Схеми: корупція в деталях - RFERL знайшли паспорт РФ, зібрали для вас найважливіші моменти, які відбулися в цій історії за два роки. Розповідаємо покроково у матеріалі для Лівий Берег - LB.UA: https://bit.ly/4dXnOyI
   Вже у цей четвер, 30 травня, колегія суддів Шостого апеляційного адміністративного суду (ШААС) вирішуватиме, поновити Богдана Львова у Верховному Суді і залишити в силі рішення першої інстанції ( https://bit.ly/3KkQUdQ ) чи ні. Разом із колегами із Автомайдан і Центр Протидії Корупції запрошуємо всіх небайдужих доєднатися до засідання об 11:30 за адресою Князів Острозьких, 8, корпус 30, або через трансляцію на сайті суду.
   Вкрай важливо забезпечити максимальну увагу суспільства до цього процесу, адже рішення ШААС щодо Львова визначить, чи отримають громадяни ерефії судовий інструмент поновлення на держпосадах та доступ до державної таємниці. Побачимо, кому ж повірять судді і яку сторону оберуть. А про те, які наслідки нас чекають у випадку поновлення Богдана Львова на посаді судді Верховного Суду, розповімо найближчим часом.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ