Група Агротрейд вперше посіяла арахіс

Новини компаній 10.06.2024 406
Група Агротрейд вперше посіяла арахіс

Цієї весни агрохолдинг посіяв 12,52 тис. га соняшника, 8.27 тис. га сої, 6.4 тис. га кукурудзи, 3.75 тис. га ярої пшениці, 230 га технічних конопель, гречку і вперше арахіс.
За словами директора агропромислового департаменту Групи АГРОТРЕЙД Олександра Овсяника, посівна у проблемних зонах, поблизу місць обстрілів і активних бойових дій забепечувалася  власною технікою.

"Це дозволило, незважаючи на обмеження у часі роботи та проблеми зі супутниковою навігацією, працювати ефективно. Затримка, яка виникла через погодні умови, істотного впливу і економічних збитків не мала, адже ми передбачили можливість залучення додаткової техніки заздалегідь. У підсумку весняну посівну завершили навіть з випередженням термінів. Вона пройшла добре завдяки вдалому плануванню і злагодженій роботі нашої агрокоманди», - зауважив Олександр Овсяник.

 

Нові напрямки в роботі агрохолдингу стають традицією.

"Нам вдалося знайти специфічне насіння, що відповідає саме нашим умовам. Раніше арахіс вирощували на півдні України, ми ретельно вивчили досвід вітчизняних та іноземних виробників і тепер розуміємо, які складнощі можуть на нас очікувати. Тому знаємо, як з ними працювати. Загалом технології вирощування культури зрозумілі — для неї є досить багато зареєстрованих закордонних препаратів. Цьогоріч у нас пробний посів на насіння, під час якого на практиці з'ясуємо, чи реально втілити наші плани у життя", - розповівдиректора агропромислового департаменту Групи АГРОТРЕЙД.

 

Agrotrade Group

Фото з ФБ - сторінки Олександр Овсяник

 

 
 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ