Групові та маршрутні відправки у зерновозах «Укрзалізниці»

За матеріалами інтернет-видань 22.01.2024 252
Групові та маршрутні відправки у зерновозах «Укрзалізниці»


Як пише Rail.insider,  19 січня "Укрзалізниця" провела торги відправок у зерновозах з подовженим терміном проставлення електронної заявки в АС «Месплан» до 15 діб.
Зазначається, що кількість учасників аукціонів зросла від шести до дев’яти, на  попередніх аукціонах 17 січня їх було від двох до п’яти.

На аукціонах традиційно пропонували 33 лоти. Стартова ставка становила 1250 грн на добу без ПДВ. У процесі торгів вона в середньому зросла до 1959 грн на добу без ПДВ.
Ставки порівняно із попереднім днем торгів також зросли. Так, під час реалізації відправок у п’яти зерновозах вони сягнули 2002 грн на добу без ПДВ. Вісім із 10 лотів виграло ПАТ «МХП», ще два — ТОВ «Компанія-Агроінвест». Ці ж підприємства стали переможцями торгів з реалізації відправок у 10 і 20 вагонах. У процесі розіграшу відправок у 10 зерновозах стартова ставка зросла до 2000–2002 грн на добу без ПДВ. Чотири лоти виграло ПАТ «МХП», один — ТОВ «Компанія-Агроінвест».

Остаточна ставка щодо відправок у 20 вагонах сягнула 2002 грн на добу без ПДВ. Переможцями стали ПАТ «МХП» (сім лотів) і ТОВ «Компанія-Агроінвест» (три).
ТОВ «Компанія-Агроінвест» також виграла чотири лоти щодо маршрутних відправок у зерновозах. Інші чотири відправки «поділили» ТОВ «Експотранс-Трейд» і ТОВ «Українська зернова логістика». Ставки коливались від 1760 до 1936 грн на добу без ПДВ.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ