Ініціатива буде в руках ЗСУ і наших союзників

За матеріалами інтернет-видань 04.01.2023 674

       Чому останнім часом хаймерси задвохсотили значне число орків?

Бо в Крим і на Донбас після необхідного злагодження прибули перші хвилі російських мобіків.

       Ні, не тих тисяч нічому не навчених баранів, якими засипали поля перед Бахмутом і Марїнкою. А саме навчених новобранців, так би мовити – мобіків-pro.

Скільки їх?

   путін призвав як мінімум 250 тисяч. 20-25 тисяч пустив на фарш, поки решта навчалися. Отже, ми маємо справу з 200-225 тис. поповнення окупантів.

Наскільки це критично?

    США нададуть Україні додаткові Хаймарс | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

    Це проблема, але не біда. У цій війні жива сила є не головним фактором. Це війна артилерії, дронів та бронетехніки, якої у путіна не прибавляється. Саме тому ЗСУ полює за залізом ворога. Чим більше ми його знищимо, тим більше здується ворожа орда. А скільки буде солдат в окопі – питання третьорядне. Влучання снаряда в ціль порве 10 орків так само, як і 5.

Що попереду?

      Прибуття великої маси мобіків-pro несе не тільки підвищення градусу боїв на Донбасі. Я думаю, що як тільки замерзне земля, путін піде на ще одну спробу великого наступу. Не вірю, що з Білорусі. При мінімальній підготовці оборони, тамтешні (рідні для мене) ліси – абсолютно непрохідні. А з минулого квітня там все серйозно укріплено.

    Більш вірогідним є те, про що попереджав генерал Забродський: удар з Білгорода в обхід Харкова, на Дніпро. З одночасним сильним тиском на Запоріжжя і Донбас.

Впевнений, що ЗСУ зламає і цей план. І будь-який інший. Але важливо психологічно усім бути готовими.

     Бо Перемога – це не бравурні побрехеньки на марафоні, а повне напруження всіх сил. І не тільки ЗСУ. Час вже давно організувати трьохзмінну роботу оборонних підприємств та управлінців.

Коли ми переможемо?

Це головне питання для кожної української родини.

     Виходячи з того, що удари російської артилерії вже впали з 10-кратної переваги до співвідношення приблизно 1:1, я вважаю, що у путіна залишилося засобів враження лише на останню зимову спробу наступу.

Далі ініціатива буде в руках ЗСУ і наших союзників.

2023-й буде роком нашої Перемоги.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ