Інвестиційне меню по Дніпропетровській області від Фонду держмайна

Новини компаній 27.05.2024 360
Інвестиційне меню по Дніпропетровській області від Фонду держмайна

Фонд державного майна України повідомляє потенційних інвесторів про приватизаційні аукціони в Дніпропетровській області наступного місяця.

До участі в них запрошуються місцеві підприємці, фермери та жителі, які намагаються знайти нові можливості для розвитку бізнесу або особистих потреб.

Так, у Павлограді 17 червня 2024 року відбудеться приватизація адмінбудівлі. Це двоповерхова адміністративна будівля, розташована в самому серці міста Павлограда на вулиці Марусі Чурай, 13.

Адмінбудівля може бути використана під офісні приміщення, представництва компаній, навчальні або медичні установи. Просторі кімнати та зручне планування дозволяють адаптувати приміщення під різні потреби. Такі лоти завжди користуються попитом, тому не втрачайте можливість стати власником цієї перспективної нерухомості!




Ще готується приватизація комплексу будівель та споруд у м. Дніпро. Цей комплекс розташований за адресою: вулиця Німецька, будинок 301, і включає одноповерхову будівлю складу, сторожку, огорожу, ворота, мостіння.

Загальна площа будівель та споруд 370 м².
Об'єкт знаходиться у Самарському районі міста Дніпро, що забезпечує зручний доступ до основних транспортних магістралей. Мостіння дозволяє здійснювати під'їзд та маневрування транспортних засобів, а просторі площі – адаптувати об'єкт під конкретні потреби бізнесу.
Комплекс може бути використаний під різні види діяльності – від логістичного центру до виробничих приміщень.

Для всіх зацікавлених осіб деталі про об'єкти малої приватизації на Дніпропетровщині в Інвестиційному меню за посиланням:  http://surl.li/tyohc
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ