Кадрова політика президента щодо призначення голови Херсонської ОВА сягнула дна, - Тарас Чорновіл

Григорій Давиденко 05.08.2022 633
На зображенні може бути: 1 особа та стоїть

Президент України Володимир Зеленський щойно призначив Ярослава Янушевича на посаду голови Херсонської обласної державної адміністрації (ОДА). Глава держави підписав відповідний указ № 553/2022.

Під час зустрічі в Офісі президента Володимир Зеленський вручив Ярославу Янушевичу службове посвідчення та висловив переконання, що його досвід і професіоналізм стануть у великій нагоді під час виконання завдань, поставлених перед ним як очільником важливого у війні з рф краю.

З приводу несподіваного, незрозумілого для патріотичної спільноти України призначення відомий політичний експерт Тарас Чоновіл висловив критичні зауваження на свой сторінці в ФБ:

- Ви вважали, що у внутрішній, а особливо в кадровій політиці ми вже досягнули найглибшого дна? Але раптом знизу постукали й представили нового голову Херсонської ОВА Ярослава Янушевича. Оця сита задоволена людина такою була майже 10 років тому, коли їй виповнилося 35 років. З медальок не дивуйтеся, це не Брєжнєв реінкарнувався. Просто Микола Яновіч (той, що Пахло-Азаров Да пашлі ви!) любив роздавати відомчі брязкальця своїм улюбленцям, а ще представляв їх то до державних орденів, то до церковних московського патріархату. А Янушевич належав до улюбленців, тому й так гарно в нього при януковичі кар'єра в податкових органах складалася. Треба нагадувати, що означало слово "податкова" при азарові-януковичі? Потім ще очолював держпідприємство "Документ", яке отримало монополію на всі українські паспорти. При Порошенкові від корита відсунули в некасовий Укрчастотнагляд, а за півтора роки й зовсім випхали з держслужби. Але наш фігурант тихо пересидів буремні часи й діждався реваншу.
Тож єрмаківські при владі в нас уже є, татаровські й портновські також, а азаровських ніби не помічав, тепер добавилося. І цей плювок - усім патріотам.
Янушевич очолюватиме область, яка майже повністю окупована, де йдуть бої, населення переживає гуманітарну катастрофу. А їхній новий великий і важкий бос ні до армії, ні до захисту країни, ані до волонтерства жодною ногою. Ніяких заслуг перед суспільством не виявлено. От і думаю: а може вибирали такого, щоб і нашій владі, й окупаційній міг однаково підійти, бо Сальдо, кажуть, уже на ладан дихає...
Але направду - це вже дно дна!
Фото цього "юного Брєжнєва" спіонерив у Юрій Петрушевський.
Ярослав Янушевич призначений головою Херсонської ОДА – указ Президента

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ