Уночі рашисти били по Нікопольському та Криворізькому районах

Григорій Давиденко 05.08.2022 397
На зображенні може бути: на відкритому повітрі
"Біснувата бензоколонка", як називають терористичну рф за її спроби конвертувати підземні дари природи у наземні загарбання, знову не дала вночі спокою півдню Січеславщини. Таким чином вона пнеться показати свою дурнувату "велич" і "міць", від яких чимало її свідомих громадян вже знайшли і шукають прихисток в інших, правових державах, і в Україні також. Про факти нічних злодійств окупаційних рашистських військ повідомив у соцмережах  голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук:
- російська армія знову випробовувала на міцність Нікопольський район.
🔺Вночі окупанти вдарили по Нікополю. Цього разу випустили близько 40 реактивних снарядів. Як наслідок – у місті сталося дві пожежі, один пасажирський автобус згорів. Пошкоджені 5 житлових будинків, декілька господарчих споруд та легкову автівку. Без жертв.
Окрім цього, стався приліт крилатої ракети в Мирівську громаду: вибуховою хвилею у школі та сусідніх будинках вибило шибки, двері. Пошкоджено газопровід. На щастя, ніхто не постраждав.
🔺Неспокійно було і в Криворізькому районі: окупаційні війська рф обстріляли прикордонні території Зеленодольської і Карпівської громад. Без постраждалих та руйнувань.
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ