«Хлібний капітан України» - Олексій Вадатурський

За матеріалами інтернет-видань 06.12.2023 359
«Хлібний капітан України» - Олексій  Вадатурський

В Україні презентували книгу пам’яті Олексія  Вадатурського під назвою «Хлібний капітан України». Презентацію відвідали численні друзі, колеги та партнери компанії "НІБУЛОН", яку  заснував 32 роки тому Олексій Опанасович. Саме цій визначній події і було присвячене видання книги.
Вона пронизана світлими спогадами та гордістю за людину, яка творила історію України і  життєвим кредом якої було "Не здавайся!". У книзі зібрані інтерв’ю рідних та друзів, колег, чиновників, відомих людей про видатного українця, Героя України Олексія Вадатурського. Видання майстерно  впорядкували Михайло Маслій і Петро Гадз. Цю ідею підтримала Дарина Максимець, директорка Видавничого дому «Букрек» у Чернівцях, де книжка вийшла друком.

«Сподіваюсь, що книга «Хлібний капітан України» дозволить зробити спадкоємцями мудрості батька широке коло читачів, що особливо важливо тепер – у часи боротьби за незалежність. Вірю, що життєве кредо Олексія Вадатурського «Не здавайся!»  є заповіддю для всієї України. Ми переживемо важкі часи, вистоїмо та відродимо нашу країну!», – зазначив Андрій Вадатурський.

Книга «Хлібний капітан України»  надрукована за сприяння державної установи «Український інститут книги» за кошти державного бюджету. Незабаром вона з’явиться в електронному вигляді на сайті «НІБУЛОНу».

 

Nibulon / Нібулон

 

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ