«Зелені» клептократи у владі коштують бюджету США додаткових 70 мільйонів «зелених», - Тарас Чорновіл

За матеріалами інтернет-видань 21.04.2023 526
На зображенні може бути: 10 людей та текст «вова, де гроши? USAID The United States Will Invest $20 Million to Further Bolster Transparency in Direct Budget Support Provided to the Government of Ukraine сша витратять $20 мльйонив на посилення контролю за використанням допомогою украïни катерина черновол 23:21, 17.04.23 контроль запровадили, щоб гарантувати, що фнансування надходить до украïнцв, якi̇ цього потребують. як» грош? 2xB. 1338 1 сша посилять нагляд використанням наданой xpaihi боджетнойп»
    Оце така реальна довіра США до української влади. Прохання по дипломатичних каналах та прямі натяки через медіа Офіс президента України спустив в унітаз. Тому у США не знайшли нічого кращого, як виділити додаткові кошти.  Аби контролювати, щоб наші єрмаки не цупили допомогу.
   Уряд Сполучених Штатів Америки виділяє додаткові 20 мільйонів доларів для посилення контролю над використанням прямої бюджетної підтримки, що надається Україні!
   Як повідомляє прес-служба Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), за допомогою цих коштів буде підсилено нагляд і підзвітність українського уряду за управлінням фондами допомоги, щоб контролювати використання коштів і запобігати та протидіяти корупції, гарантувати, що фінансування надходить до українців, які цього потребують.
   Раніше, на роботу групи інспекторів США, яка приїхала в Україну контролювати використання західної допомоги, було виділено 50 мільйонів.
   Тому, загальна сума на контроль за українськими клептократами складає 70 мільйонів доларів!
Це лише один, новий факт про 20 мільйонів "зелених", у контексті тих негативних тенденцій, про які я застерігав у попередніх дописах.
   Вибачайте, але з цією укрсучвладою це вже навіть не тенденції, це стійкий тренд. Молимося, щоб нам не урізали допомогу й не махнули розчаровано рукою хоч до кінця рашистської агресії, бо тут ми абсолютно залежні й без озброєнь та коштів нас очікує найстрашніший геноцид від дикої рашистської орди. Усе ж, навряд, чи нас покинуть до закінчення війни, питання, чи це буде перемога, яка нині така реальна?
   А після її завершення стане дуже сутужно. Але ж і в Афганістані, Зімбабве, Венесуелі чи Сомалі люди якось живуть. Вони самі вибрали для себе таке життя. Відразу після війни в нас усе ж буде вибір та коротке вікно можливостей. А якщо ні, то тоді Сомалі...
   Тарас Чорновіл, політолог-міжнародник, сторінка ФБ.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ