Крафтові виробники з усієї України зібралися у Львові на ярмарок смаку

За матеріалами інтернет-видань 09.06.2024 442
Крафтові виробники з усієї України зібралися у Львові на ярмарок смаку

Протягом 8 та 9 червня у Львові тривав Львівський ярмарок смаку-2024. Тут були представлені понад 50 крафтових виробників меду, хліба, чаю, соків, сирів, іншої молочної продукції, вин, пастили, крупів, олії тощо.
Крім продажу продукції, тут відвідувачі були заохочені ще й  майстер-класами з дегустаціями та незвичними поєднаннями, вікторинами з розіграшами сирної та органічної продукції. Недарма подія називалася ярмарком смаку. Нові   знайомства та гастрономічні враження від унікальної концентрації виробників органічної продукції з усіх куточків України були гарантовані.
На думку Юрія Холода, заступника Львівської ОДА, купувати українське, за яким часто просто полюють уже у Європі, — це підтримати українського виробника, підприємця, якому під час війни справді важко і через блекаути, і через здорожчання пального, і через брак робочих рук. Купувати українське — це примножувати податки і пробувати свіжі та якісні продукти.

Ярмарок відбувся під патронатом Міністерства аграрної політики та продовольства України та за підтримки Швейцарії в межах швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України» (QFTP).

Львівський ярмарок смаку

Департамент агропромислового розвитку Львівської ОДА

 

 
 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ