Криворіжець Олександр Шиманський отримав відзнаку Міноборони України

За матеріалами інтернет-видань 20.03.2024 399
Криворіжець Олександр Шиманський отримав відзнаку Міноборони України

Лейтенант Олександр Шиманський, офіцер одного з підрозділів окремої механізованої бригади, нещодавно був нагороджений відзнакою Міністерства оборони України  - “Вогнепальна зброя”. Повідомляє служба зв’язків з громадськістю 47 окремої механізованої бригади.

Із нагородою мужнього офіцера особисто привітали Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Олександр Сирський та Міністр оборони Рустем Умєров.

Уродженець Кривого Рогу, Олександр Шиманський під час війни проявив себе, як відповідальний командир, здатний швидко приймати вірні рішення у надзвичайно екстремальних ситуаціях.
Грамотний офіцер зі своїм підрозділом виконував оборонну місію на позиції в районі Авдіївского коксохімічного заводу. Виконуючи наказ залишатись на позиціях, вміло організував оборонні дії з метою прикриття відходу основних сил іншої військової частини з території заводу. Такі рішення та дії дозволили підрозділу при виході зберегти озброєння та евакуювати поранених на БМП. Як результат, особовий склад організовано залишив небезпечну ділянку і при сутінках зайняв визначені позиції.

 

47 окрема механізована бригада

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ