Майстри Маріупольської бригади творять дива, - ОК «Південь»

За матеріалами інтернет-видань 21.08.2022 425
На зображенні може бути: 2 людини та на відкритому повітрі
      Оперативне командування "Південь" на соїй сторінці в ФБ подякувало Професіоналам своєї справи, і розповіло про їхній надважливий внесок у наближення Перемоги:
     - Про цих досвідчених військовослужбовців старшого віку нечасто згадують ЗМІ, після війни про них навряд чи знімуть кіно чи писатимуть мемуари. Але саме ці хлопці взялися за неймовірно відповідальну справу – реанімацію бойової техніки.
    З перших днів війни майстри-ремонтники окремої мотопіхотної Маріупольської бригади відновлюють та повертають підрозділам бойові машини та транспорт. Інколи навіть важко повірити, що у понівеченій техніці знову загуде мотор та вона рушить з місця, але у наших чоловіків справді руки золоті, які здатні вдихнути життя і у неживий метал.
      Незабаром у нас буде майже скрізь новенька сучасна натівська техніка, але поки що від того, наскільки швидко механіки повернуть у стрій справні «бехи» та «мотолиги», залежить боєздатність частини, а у підсумку і життя бійців. Тому і працюють тут цілодобово, не очікуючи ні на славу, ні на ордени. Вони знають, що на війні не буває малої чи непотрібної роботи, а кожна машина, яка виїжджає з воріт бази своїм ходом та знов прямує на фронт, наближає день нашої перемоги.На зображенні може бути: 1 особа та на відкритому повітрі

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ