Москалі знову обстріляли Нікопольщину і Апостолівщину

Григорій Давиденко 21.08.2022 563
На зображенні може бути: дерево та на відкритому повітрі
           Біснуваті ординські війська і цієї ночі продовжили обстріли мирних українських осель півдня Січеславщини. Єдине, чим россадисти ще хизуються - наявністю більшого числа зброї. Та на силування немає милування, давно кажуть в Україні. Рано чи пізно орки ту зброю залишать в нашому чорноземі, а їхня недорікувата ідея про величезний сірий "узькій мір" щезне, як роса на сонці. Як щез більше тридцяти літ тому "союз непорушний".

 Вранці голова облради Микола Лукашук повідомив про нічні злодіяння рашистів:

- ⭕️ Нікопольський район протягом ночі обстріляли п‘ять разів. Повітряна тривога там тривала відучора – більше 11 годин.
▪️Опівночі окупаційні війська рф вдарили по Нікополю зі ствольної артилерії. Рятувальники загасили три пожежі, які виникли внаслідок обстрілу. Одна з них сталася на промисловому підприємстві, там пошкоджені обладнання і дах будівлі.
Уламками зруйнований один приватний будинок. Пошкоджено школу, майже два десятки приватних будинків і господарчих споруд, дев’ятиповерхові та п’ятиповерхові будинки, машини, лінії електропередач, газогін і водопровід.
▪️З «Градів» та РСЗВ кілька разів атакували Марганецьку громаду. В самому Марганці пошкоджено лінії електропередач.
▪️Поцілили окупанти і по Мирівській ТГ, там пошкоджено 5 житлових будинків. В одному з сіл наразі немає мобільного зв‘язку.
Попередньо – загиблих та постраждалих в Нікопольському районі немає.
⭕️ У Криворізькому районі також було неспокійно. Ворог обстріляв територію Апостолівської громади. Там пошкоджено ангар сільгосппідприємства, без жертв. Влучили окупанти і по прикордонних територіях Зеленодольскої ТГ, ніхто не постраждав.
⭕️ В інших районах області ніч минула без надзвичайних ситуацій.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ