Маніакальна жорстокість до нашої Незалежності

За матеріалами інтернет-видань 25.08.2022 534

За словами першого заступника міністра внутрішніх справ Євгенія Єніна,  за минулу добу росіяни обстріляли 58 населених пунктів. Також в результаті ракетного удару по залізничній станції на Дніпропетровщині загинуло щонайменше 22 людини. Про це пише "Урядовий портал".
 

« За минулу добу поліція зафіксувала обстріли 58 населених пунктів – це значно вища кількість обстрілів, ніж ми фіксуємо зазвичай. Внаслідок таких обстрілів гинуть та травмуються десятки людей. Вчора стався ракетний удар по залізничній станції на Дніпропетровщині. Загинуло 22 людини, ще близько 50 поранено. І це можливо не остаточна кількість загиблих. Мої співчуття родинам», - зазначив Євгеній Єнін.
 

Крім обстрілів, минулої доби по Україні прокотилася і хвиля фейкових мінувань, -  додав посадовець.
 

«Телефонні терористи мінували залізничні вокзали у Вінниці, Рівному, Хмельницькому. Анонімні повідомлення надходили про мінування  об’єктів і у Львові, Мукачеві, Дніпрі. Всього підрозділи поліції отримали 17 таких повідомлень, де йшлося про замінування 118 об’єктів. Загальна кількість евакуйованих людей склала майже 3 800 людей», - наголосив  перший заступник очільника МВС.  
 

«Загалом, ворог, як ми і прогнозували, особливо активізувався саме в День нашої Незалежності, бо для нього наша незалежність – смерть. Але знаю, щоб не робили російські війська – це не зможе зламати Україну та українців. росіяни все одно будуть переможені», - підкреслив Євгеній Єнін.


 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ