Марганецька та Червоногригорівська громади під обстрілами рашистів

Григорій Давиденко 10.09.2024 289
Марганецька та Червоногригорівська громади під обстрілами рашистів
   Як не дивно, не найбільші країни НАТО більш рішучі у відбитті російської агресії проти України. Учора міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс заявив, що Україна може завдавати ударів по території рф зброєю, яку їй постачає країна. За його словами, українці мають право на самооборону.
   Раніше такий дозвіл надали Данія, Польща, Литва, Латвія, Естонія, Фінляндія, Чехія. вочевидь, чим швидше забамбулений власною "величчю" рашанарод відчує міць західної зброї на військових об'єктах хоча б європейської частини рф, тим швидше в нього зникне бажання кудись рухатися і загарбувати чужі землі.
  Досі ж він ще коїть військові злочини проти беззбройних людей. Далі про це ранкова інформація Дніпро ОВА.
   "Бити артилерією по Нікопольщині продовжили вчора ввечері росіяни. Півдесятка снарядів вони випустили по Червоногригорівській та Марганецькій громадах.
В одному з населених пунктів сталося займання. Горів сухостій. Вогонь надзвичайники загасили. Пошкоджена господарська споруда.
   Люди не постраждали – це головне.
   Після дообстеження територій фахівці з'ясували – у Марганецькій громаді є руйнування через обстріл, який стався раніше. Туди ворог скерував дрон-камікадзе, чим спричинив займання. Його приборкали. Знищена господарська споруда та понівечений приватний будинок".

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ