Додому вернулися наші діти. З Італії, де вони відпочивали від війни

За матеріалами інтернет-видань 10.09.2024 267

До Дніпра повернулися українські діти після відпочинку в Італії

09.09.2024 · Олександр Коптєв

Українські діти з регіонів, які чи не найбільше потерпають від російських обстрілів, повернулися до Дніпра після відпочинку в Італії. Подорож для малечі організували благодійники, а прихистили дітлахів іноземні родини. Загалом італійські родини цього літа прихистили 58 українських дітей із Дніпропетровської, Запорізької та Донецької областей.

З регіонів, які чи не найбільше потерпають від російських обстрілів, як розповідають благодійники. «Кожного з цих дітей по-різному торкнулася війна. І діти просто потребують відпочинку. Робимо гарну справу з італійцями. Італійці це роблять вдесяте. З нашим фондом – це вшосте», –  сказав голова благодійного фонду «Союз спортсменів світу» Сергій Самойленко.

Дозвілля для малечі організували благодійники «Союзу спортсменів світу» разом з італійськими колегами.  «Дуже багато нового та цікавого було. Їздили на море, гуляли в місті і відпочивали на пляжах», – розповіла дівчинка на ім"я Вікторія. Не стримує емоцій і десятирічний Іван. Хлопчик до своєї італійської родини їздить вже вдруге. Каже, що встиг навіть трохи вивчити мову. «Я повернувся з відпочинку в Італії. Мені подобалося те, що ми їздили на море. Море дуже класне і сім’я там добра», – ділиться Іван.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ