Мешканці Червоногригорівської селищної територіальної громади Дніпропетровщини очікують від ДТЕК пояснень щодо хаотичних відключень електроенергії

За матеріалами інтернет-видань 23.11.2022 352
Мешканці Червоногригорівської селищної територіальної громади Дніпропетровщини очікують від ДТЕК пояснень щодо хаотичних відключень електроенергії

Про це повідомив  Александр Коваль.
Зокрема, зазначається, що місцева жителька звернулась до Червоногригорівської селищної ради  з питанням про електрозабезпечення частини смт Червоногригорівки "Хутір".
Червоногригорівська селищна рада, враховуючи побажання жителів, звернулась за вирішенням гострого питання на офіційну сторінку ДТЕК "Електроенергія в Дніпропетровській області" у Фейсбук зі зверненням:

"Доброго дня. Я представник Червоногригорівської селищної територіальної громади, журналіст. Пишу від імені жителів частини смт Червоногригорівка, а саме вул. Дніпровська, Дружби, Молодіжна, Козацька, Залізнодорожна. Раніше на вашому офіційному сайті був і зараз є графік відключень, який ми публікували для жителів нашої громади. Люди знали, коли орієнтовно електрики не буде, і планували свої справи. Зараз звертаються до Червоногригорівської селищної ради жителі вище вказаних вулиць, жаліючись на хаотичні відключення майже на весь день і так кожного дня (не аварійні). Проясніть, будь ласка, ситуацію для населення нашого селища, в зв'язку з чим такі відключення проводяться, або якщо є якийсь оновлений графік, то надайте для публікації та розповсюдження такої інформації для жителів нашої громади. На все добре, завчасно дякую!"

Тепер ми всі чекаємо вирішення питання, на роз'яснення якого маємо право.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ