МИ УСІ НА ПЛАНЕТІ ЦЬОГО РОКУ РОВЕСНИКИ

Микола Ясень 09.12.2022 659

            День родини 2022 в Україні: привітання та листівки 

Ось і добігає свого кінця нинішній 2022 рік. Різним він видався для різних народів і країн. Є такі, що уже зустрічають наступний 2023-й. А більшість із нас, якщо хочете знати, так досі не відають і не усвідомлюють, що завершуємо ми то жити в дуже дивний, навіть винятковий і унікальний насправді рік. Рідкісний і незбагнений навіть. Настільки, що такий один випадає на цілу тисячу літ. Ніхто до пуття не може й пояснити, чому це так виходить. Може вам вдасться внести ясність?

А виходить ось що: вам, приміром, 56 літ від роду. Значить народилися ви у 1966. Беріть і додавайте 56 до 1966 – сума буде 2022. А я значно старіший від вас, мені 74 роки. Отож я появився на світ білий ще у 1948-му. Додаю свої 74 роки до 1948-ми, і теж виходить 2022. А знаючи вік своїх рідних і знайомих, сусідів і так далі, як і роки їхнього народження знаючи, проведіть і щодо них цей «експеримент». Ви будете вражені – стосовно кожного у сумі матимете 2022. І кого не візьмете у своєму місті чи селі, в районі та області, в Україні загалом і всюди поза її межами, сума віку та року народження поголовно всіх становитиме 2022!

Стверджують, неначе буквально в середині минулого місяця листопада ц. р. чисельність населення планети Земля сягнула 8 мільярдів осіб. То усі тепер немов ровесники цього року. Усім 2022 роки, якщо, як ви уже зрозуміли, у цифрових виглядах до купи складати усіх окремо роки їхнього життя та усіх окремо й роки їхнього народження. Не вірите нам на слово – перевіряйте! Почніть же зі кола рідних та близьких, знайомих і навіть не знайомих. Результат буде сталий – 2022! Але цікаво, правда ж?

                                                                                        


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ