Ми використовуємо дані метеомоніторингу USDA, - «Агрейн»

За матеріалами інтернет-видань 31.07.2024 98
Ми використовуємо дані метеомоніторингу USDA, - «Агрейн»

В Групі компаній "Агрейн" у ході  інтегрованого підходу до захисту рослин акцент робиться на профілактичних агротехнічних методах. Це  сівозміна, обробіток ґрунту, очищення насіння. Таким чином, контролюється стан посівів і не допускаються критичні ситуації з внесенням ЗЗР.
На думку заступника головного агронома агрогрупи Тараса Корнієнка, на якість внесення засобів захисту впливають погодні умови, правильність підбору препаратів,  визначення часу внесення та десятки інших параметрів.

"Сьогодні максимум необхідної інформації з поля можемо отримати завдяки супутникового моніторингу та метеостанцій. Кожен такий інструмент може застосовуватись самостійно, проте саме комплексний підхід дозволяє нам отримувати максимально повний об’єм необхідних даних. До речі, для аналізу поточної ситуації ми використовуємо дані метеомоніторингу USDA (Міністерства сільського господарства США), які воно регулярно розміщує на своєму сайті. Їхня інформація повністю збігається з реальністю на наших полях", - зазначив Тарас Корнієнко.

 

Група компаній "Агрейн"


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ