Місячник безпеки дорожнього руху стартував в Дніпропетровській області

За матеріалами інтернет-видань 22.03.2023 386
Місячник безпеки дорожнього руху стартував в Дніпропетровській області

Правоохоронці у ході місячника безпеки здійснюватимуть комплекс додаткових заходів для контролю за дотриманням Правил дорожнього руху, задля зменшення кількості ДТП, зниження смертності й травматизму на дорогах області.
Приміром, у Павлограді для проведення профілактичних заходів вже створені додаткові патрулі з-поміж поліцейських відділу реагування патрульної поліції та Управління патрульної поліції в Дніпропетровській області. Всі наряди оснащені радарами TruCam та дислоковані у різних частинах міста. У результаті перших днів відпрацювання  поліцейські Павлограда виявили 82 адміністративні правопорушення, з них 3 - за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння та інші порушення ПДР, які впливають на стан аварійності. Також поліцейські встановили 13 водіїв за керування транспортними засобами без відповідних документів.
Як зазначають поліцейські, основною причиною дорожньо-транспортних пригод є перевищення водіями безпечної швидкості руху. Внаслідок її не дотримання, з початку року на території міста Павлограда та Павлоградського району задокументовано 33 ДТП, в яких 2 особи загинуло та 45 отримали травми різного ступеню тяжкості.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ