На Дніпропетровщині голові селищної ради висловили недовіру

За матеріалами інтернет-видань 25.11.2021 205

Депутати Петропавлівської селищної ради під час позачергової сесії висловили недовіру голові ОТГ Максиму Яблуновському та відправили у відставку - за це проголосували 17 з 20 депутатів повідомляє сайт Петропавлівка City.

Причиної відставки став той факт, що Яблуновський фактично не виконує свої обов'язки і не ходить на роботу майже три місяці, а лікарняних набрав на цілих 50 днів, Яблуновському закидають провал початку опалювального сезону, непрозорі тендери, а також погане харчування дітей у навчальних закладах. На додаток у кінці серпня на нього відкрили кримінальну справу. В ухвалі Індустріального районного суду від 28 серпня 2021 року вказано, що Петропавлівський селищний голова підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України.

Сам Яблуновський на сесію прийшов, але на голосування не залишився, пояснивши це тим, що у сесійній залі холодно.  Повноваження голови громади рішенням сесії депутати переклали на секретаря селищної ради - вона виконуватиме обов'язки до позачергових виборів у громаді.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ