На Дніпропетровщині вилучено майже 10 тонн фальсифікованого алкоголю

За матеріалами інтернет-видань 21.05.2021 205

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури викрито незаконну діяльність групи осіб, які створили підпільний цех з масового виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв (ч. 2 ст. 28, ч. 2 ст. 204 КК України). 
За даними слідства, з січня 2021 року група осіб організувала у Кривому Розі масове незаконне виготовлення алкогольних напоїв шляхом змішування спирту з водою та у подальшому збувала в точках роздрібної торгівлі на території Дніпропетровської області.
Під час проведення обшуків за місцем розташування підпільного цеху, у складських приміщеннях та магазинах на території міста Кривого Рогу вилучено майже 10 тонн незаконно виготовлених міцних алкогольних напоїв без марок акцизного податку.Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Встановлюються причетні до злочину особи.Заходи з викриття проводилися співробітниками прокуратури та слідчими слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління Державної фіскальної служби в області.

 

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Коментарі (0)


Новини ОТГ