На фейковому акаунті продавав неіснуючі двигуни та автозапчастини

За матеріалами інтернет-видань 06.05.2024 303
На фейковому акаунті продавав неіснуючі двигуни та автозапчастини

Як повідомила Поліція Дніпропетровської області, викрито чергового інтернет - шахрая, який продавав в області вигадані запчастини.

На початку листопада 2023 року злочинець розмістив оголошення  в соціальній мережі про продаж товару. Щоб зацікавити клієнтів, підозрюваний додав до оголошення сторонні фотознімки.
Коли до псевдопродавця звернувся потерпілий, злочинець домовився з ним про передоплату на банківську картку. Після того, як чоловік переказав кошти, шахрай зник зі звʼязку та залишив потерпілого без грошей і, відповідно, без товару.
Під час шахрайської діяльності 32-річний місцевий житель ошукав потерпілого на 33 тисячі гривень.
Дізнавачі Дніпровського районного управління поліції зібрали докази відносно фігуранта та повідомили  про підозру за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Справу з обвинувальним актом правоохоронці скерували до суду на розгляд.

Поліція Дніпра звертається до громадян бути обачними та памʼятати про основні правила покупок в інтернеті. Оплачуйте товар після отримання та звертайте увагу на відгуки про продавця тих чи інших товарів або послуг.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ