На Житомирщині з Народицької громади окупанти тікали з награбованими лопатами, відрами, тазами

За матеріалами інтернет-видань 06.04.2022 1085

На Житомирщині села Народицької громади зазнали найбільших руйнувань від обстрілів окупантів. Про це повідомив на своїй сторінці у  FB  начальник Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко, передає "Фермер Придніпров'я". Очільник області відвідав звільнені від російських окупантів села у Коростенському районі. Він, зокрема, підкреслив, що на Житомирщині ворога  відкинуто і на сьогодні російських окупаційних військ на теренах області немає. А втім це не дозволяє одразу перейти до звичного, мирного життя.

"Поля у Народицькій громаді поки ще «засіяні» залишками реактивних боєприпасів, якими ворог крив мирні села. На деокупованих територіях триває розмінування, на превеликий жаль, є випадки, коли на залишених окупантами вибухових пристроях підривались мирні громадяни.

До того ж, побоюючись контратаки з боку ЗСУ, а потім тікаючи з сіл Житомирської області, окупанти знищили авіаударом та підірвали два мости у Народицькій громаді. Дуже переймалися тим, щоб зберегти награбоване в хатах. За словами місцевих жителів, наприкінці вантажили навіть лопати, відра та тази", - розповів у соцмережі Віталій Бунечко.
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ