Царичанська селищна ОТГ передала нашим воїнам автомобілі, пальне, бронежилети

За матеріалами інтернет-видань 06.04.2022 844

Царичанська селищна об'єднана територіальна громада з  початку військової агресії росії надала чималу підтримку українським  захисникам  та евакуйованим жителям. Як повідомляє 4 квітня у FB селищний голова Геннадій Сумський, громадою зібрані необхідні для армії  кошти і близько  7 тонн продуктів харчування, засобів гігієни, ліків,  запчастин, ремкомплектів та багато іншого.
Зокрема, Геннадій Сумський у соцмережі підкреслив:
 

"За весь  період    відвантажено 24 автомобіля з допомогою, є конкретні військові підрозділи, яким допомагаємо з самого початку війни.  Крім цього,   підтримали  більше ста  сімей внутрішньо переміщених осіб,  надали необхідну допомогу 54 сім’ям з дітьми. Безпосередньо для потреб військових передали  5 автомобілів з пальним, 30 бронежелетів вже  передали і таку ж кількість  замовили,   виготовляються.
  

Наразі кошти є, але проблема в іншому – потрібне обладнання чи обмундирування важко знайти, через значний попит.       Крім того, є проблеми з доставкою вантажів. На жаль, не у всі точки є доступ.  Розуміємо, що допомога потрібна усім хлопцям, всі наші. Тримаємо  з ними зв’язок , з їх сім’ями і  по можливості надаємо допомогу.
 

Ще раз хочу подякувати усім жителям громади за те, що неодноразово  підтримали заклик по збору мішків, банок для консервів, одягу, матеріалів для виготовлення сіток. Ви шили розгрузки і постільну білизну, робили консерви і пекли пиріжки. Це не дрібниці, малої допомоги не буває", - наголосив селищний голова Геннадій Сумський.  
 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ