Над Криворіжжям збиті 2 шахеди орди, обстріли Нікопольщини

Григорій Давиденко 18.03.2024 434
Немає опису світлини.
 
     Агресивна ерефія остаточно утвердилася у ролі світового терориста. Щоправда, "глядачі" кривавого українського спектаклю досі належно не оцінили його, ще немає навіть повної економічної блокади рф. Та і ми, як не прикро, досі не ведемо перед у санкційних справах.
   Для прикладу, наш уряд збирається припинити поставки газу із московії до ЄС лише з нового, 2025 року. Ми із якогось дива дотримуємося умов довоєнного договору, коли ерефія давно усе ігнорує і нищить життя в Україні.
  Відтак "божевільна бензоколонка" ще має потуги, аби воювати і з мирним населенням. Про нові воєнні злочини орди у Придніпров'ї повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
   - Безпекова ситуація у Дніпропетровщині станом на 07:30.
✈️Вночі було збито 2 шахеди над Криворізьким районом. Їх знищили наші Сили ППО. Дякую захисникам та захисницям неба за вправну роботу!
🔺Від падіння уламків в одній із багатоповерхівок міста сталася пожежа. Пошкоджений дах будинку. На щастя, все добре, ніхто не постраждав.
▪️Ворог не залишив у спокої і Нікопольський район. Надвечір окупанти тричі вдарили з артилерії по Мирівській, Марганецькій та Червоногригорівській громадах.
🔺В останній - повністю знищена приватна оселя, пошкоджено 2 господарські споруди, 2 авто, 2 гаражі, лінію електропередачі, газопровід, паркани і теплиці.
⏺На щастя, обійшлося без постраждалих.
▪️В інших громадах області ніч минула спокійно.
Мирного тижня, Дніпропетровщино.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ