Газета Асоціації фермерів та приватних землевласників Дніпропетровської області
Фермер Придніпров'я

Депутати Дніпра виділили на квадроцикли для ЗСУ 900 тисяч євро

За матеріалами інтернет-видань 18.03.2024 421

Наталія Москаленко, Олександр Пронський, Дніпро, "5 канал".

  Загалом на потреби військових закупили 100 квадроциклів.

   Депутати Дніпровської міськради проголосували за виділення близько 900 тисяч євро на закупівлю квадроциклів для Сил оборони. І вже придбали 100 транспортних засобів. Перша партія – 50 квадроциклів прибула до міста. Та перед відправленням на передову кожна машина повинна пройти технічний огляд. Як його роблять?

   Каміль складає квадроцикли, які вже найближчим часом відправлять на фронт. У нього завдання – скласти 50 штук. Уже встиг повністю укомплектувати половину.

   Квадроцикли закупили в Європі на прохання військових. Машини – компактні, тож стануть у нагоді на передовій для виконання різних операцій. На них можна як евакуйовувати поранених, так і перевозити необхідне спорядження. Кожен укомплектований новітнім обладнанням, що дає можливість працювати за будь-яких погодних умов, каже Каміль.

"Також в наявності є лебідка, тобто, якщо транспорт загрузне на бездоріжжі", – зауважив майстер.

   Техніка прибула в Україну розібраною. Тож місцеві майстри її складають та оглядають, щоб не було несправностей. Один квадроцикл разом із доставкою з-за кордону та послугами складання коштував міській раді близько 9000 євро.

"Ми вирішили зробити це під ключ, як це було в тендерних пропозиціях. Необхідно, щоб компанія нам повністю їх зібрала, повністю провели ТО, щоб вони знаходилися у працездатному стані", – запевнив директор департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Ігор Маковцев.

 

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ
Фермер придніпров'я

Новини Дніпропетровської області , надзвичайні події районів і громад ОТГ Дніпропетровщини сьогодні, головна інформація про ринок землі в Україні, сільські новини та інформація про коронавірус, останні аграрні і кримінальні повідомлення - щодня читайте на сайті обласної газети "Фермер Придніпров'я".

Сайт вітає передрук, як повний, так і частковий, за умови зазначення відкритого гіперпосилання на не нижче другого абзацу тексту з передруком або частковим передруком публікації.
Використання текстової та графічної інформації сайту можливе лише за умови активного гіперпосилання на газету "Фермер Придніпров'я"