Над Січеславщиною збиті 3 шахеди, у Нікополі орда поранила двох пенсіонерок

Григорій Давиденко 07.06.2024 303
Над Січеславщиною збиті 3 шахеди, у Нікополі орда поранила двох пенсіонерок
  Цю та інші фотографії зруйнованого рашистами майна, поранених і вбитих мирних жителів України варто було б виставити на кожному пункті пропуску із державою-терористом. Її громадянам слід повністю заборонити відвідування демократичних країн, курортів, санаторіїв, Євро 2024, Олімпіади тощо як спонсорів воєнних злочинів. Адже саме на їхні податки кремль організував криваву загарбницьку війну в Україні.
    Вночі у Січеславщині фашистські банди фюрера іще збільшили число злочинів проти людяності, проти миру і безпеки цивільного населення. Про них повідомив голова обласної ради Микола Лукашук:
   - Безпекова ситуація у Дніпропетровщині станом на 07:30.
   Цієї ночі 3️⃣ ворожих шахеди знищили над областю. Два з них збили наші оборонці неба у Дніпровському районі, ще один - у Криворізькому.
▪️Близько десятка атак - з вечора і до ранку ворог обстрілював Нікопольщину. Через ранкові удари по райцентру постраждали дві жінки 61 та 70 років. Лікуватимуться вдома.
▪️Загалом окупанти били дронами-камікадзе й артилерією по Нікополю, Мирівській та Марганецькій громадах.
   Через обстріли сталася пожежа. Вогонь знищив авто та декілька господарських споруд. Пошкоджені 16 приватних будинків, 10 господарських споруд, 4 автівки, гараж і 3 лінії електропередачі.
Наслідки атак ще уточнюються.
▪️В інших громадах області ніч минула без обстрілів.
Мирного дня.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ