Над Січеславщиною збиті 4 шахеди орди, обстріл Нікопольщини

Григорій Давиденко 05.06.2024 313
Немає опису світлини.
   Приїдьте на Нікопольщину, подивіться, як люди виживають під обстрілами, коли дрони літають, як горобці... Люди почувають себе покинутими. Особливо коли бачать ваші звіти із розважальними заходами, поки вони сидять у підвалах під обстрілами.
   Такий обурений коментар залишила на сторінці обласної військово-цивільної адміністрації в соцмережах жителька Нікопольщини Ірина Прокопченко. Із подібними наполегливими проханнями звертаються до влади й інші мешканці краю. Вочевидь, для Нікопольщини потрібна спеціальна програма захисту населення, із врахуванням близькості позицій російських фашистів за Дніпром та АЕС у Енергодарі. Ймовірно, для цього слід залучити військову допомогу закордонних міст-побратимів.
   Поки ж ординці майже безкарно, постійно коять воєнні злочини в краї. Щойно про це повідомив очільник Дніпро ОВА Сергій Лисак:
   - Вночі оборонці неба знищили в області 4⃣ ворожі шахеди. Два – у Криворізькому районі. Й по одному – в районі Дніпра та у Нікопольщині.
     Ввечері агресор цілив по Нікополю. Продовжився терор і зранку.
По місту окупанти били дронами-камікадзе. Обстріляли його і з важкої артилерії.
Люди не постраждали. Пошкоджений інфраструктурний об'єкт, 5 приватних будинків, 3 господарські споруди, лінія електропередач.
Інші наслідки уточнюються.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ