Нам потрібно вірити в свої сили та діяти, - Марія Барабаш

За матеріалами інтернет-видань 09.07.2024 251
Нам потрібно вірити в свої сили та діяти, - Марія Барабаш
    Чи підвищиться підтримка України після вчорашнього жахливого терору рф? Навряд чи. Не живіть ілюзіями. Всім у світі на нас глибоко, чи трохи менш глибоко, начхати. Окрім наших ворогів, метою яких завжди було і буде наше повне знищення.
Тільки з усвідомленням цього може відродитися Велика Нація українців.
   Марія Барабаш, голова правління "СПРОТИВ", сторінка ФБ.
Ми нащадки великої Русі, козаків та автора першої в світі Конституції. Ми країна з величезними покладами всіх можливих ресурсів, із найбільшою територією Європи, з найкращою землею в світі. І тільки комплекс меншовартості та зневіра у себе певної частини населення стримує наш розвиток. Все залежить тільки від нас. Тільки потрібно повірити в свої сили та діяти.
   Наприклад, саме зараз від бажання піти в армію чи активно допомогати армії в тилу залежить сам факт існування нашої молодої Незалежності.
   Саме наш вибір за 33 роки привів у вище керівництво людей, які зрадили нашим інтересам: віддали третій в світі ядерний потенціал, розпродали зброю, крали та продовжують красти наші з вами гроші з бюджету.
   Якщо ви не працюєте офіційно, не сплачуєте податки, не допомагаєте армії, то це буде тільки ваша «заслуга», якщо ми втратимо державність.
   І коли над будівлями ТЦК буде висіти аквафрешна ганчірка, вас не будуть питати ваше ставлення до депутатів, міністрів чи інших чиновників. Вас заберуть під дулами автоматів штурмувати Варшаву, Париж та Берлін, як це вже є майже на 25% наших тимчасово окупованих територіях.
   Нагадую, що на 1 штурмовика в армії потрібні 11 тиловиків, яких так не вистачає. І чим більше добровольців приєднається до Сил оборони, тим швидше ми викорінимо совок та корупцію в армії та здобудемо нашу справжню Незалежність. Це вже було доведено такими бригадами, як Третя штурмова, "Азов" та іншими.
   Поважають та допомагають лише сильним та самодостатнім державам, а не слабакам, які не можуть навіть поцікавитися, за кого голосують, чи ще гірше - взагалі не приходять на вибори. На слабких нападають та знищують.
   Щоб вилікувати хворобу, потрібно дивитися на першопричину, а не на її наслідки.
Галочка у виборчому бюлетені за держзрадників колись - це першопричина удару по Охматдиту вчора.
Як казав Авраам Лінкольн, виборчий бюлетень - сильніший за кулю.

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ