НАРДЕПА-ЗРАДНИКА ІЛЛЮ КИВУ ЛІКВІДОВАНО В ПІДМОСКОВ'Ї

За матеріалами інтернет-видань 06.12.2023 291

 

Анастасія Горбачова

06.12.2023

У Росії відкрили справу через ліквідацію Киви / фото УНІАН, Максим Поліщук

У росії відкрили справу через ліквідацію Киви 

Влада російської федерації підтвердила смерть зрадника України Іллі Ківи. Силовики рф відкрили кримінальну справу.

"Слідчими органами ГСУ СК росії по московській області порушено кримінальну справу за фактом вбивства чоловіка (ст.105 КК РФ). Встановлено особу вбитого - це екс-депутат Верховної Ради України - Ілля Кива", - пишуть російські ЗМІ.

У прес-службі ГСУ СК по московській області заявили, що Кива загинув від вогнепального поранення.

"За попередніми даними слідства, ввечері на території парку одного з котеджних селищ у селі Супонево Одинцовського міського округу невідомий здійснив у потерпілого постріли з невстановленої зброї. Від отриманих поранень чоловік помер на місці", - зазначено в повідомленні.

Ліквідовано Іллю Киву - що відомо

Російська пропаганда повідомила, що в підмосков'ї знайшли мертвим нардепа-втікача Іллю Киву. У мережі з'явилася інформація, що його тіло знайшли в селі Супонево. На правій скроні нібито була різана рана, а на лівій частині обличчя-гематома

Пізніше джерела УНІАН повідомили, що зрадника України ліквідували зі стрілецької зброї в ході спецоперації СБУ.

У свою чергу представник ГУР Міноборони Андрій Юсов підтвердив, що Киву ліквідовано.

Кива - "всьо": у ГУР їдко висловилися про ліквідацію зрадника-втікача в рф

Леся Лещенко

Кива був одним з найбільш "огидних покидьків, зрадників і колаборантів", зазначив представник Головного управління розвідки Міноборони України.

Ліквідацію Іллі Киви підтвердили в українській розвідці / фото УНІАН

Ліквідацію Іллі Киви підтвердили в українській розвідці

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов підтвердив, що колишній нардеп-зрадник Ілля Кива ліквідований, та прокоментував знищення злочинця.

В ефірі телемарафону "Єдині новини" Юсов підтвердив ліквідацію зрадника України. "Так, можемо підтвердити, що Кива - "всьо". І така доля спіткатиме інших зрадників України, а також посіпак путінського режиму", - заявив представник ГУР.

Юсов також зазначив, що Кива був одним з найбільш "огидних покидьків, зрадників і колаборантів".

Знищений Ілля Кива - новини, які варто знати

Як повідомляв УНІАН, зрадника ліквідували зі стрілецької зброї в рамках спецоперації Служби безпеки України. Про це УНІАН повідомили обізнані джерела у правоохоронних органах.

"Ліквідація ТОПового зрадника, колаборанта і пропагандиста Іллі Киви - спецоперація СБУ", - заявили співрозмовники УНІАН. Зокрема, як наголосили джерела, "злочинця ліквідували зі стрілецької зброї".

Раніше російська пропаганда розповсюдила інформацію, що у рф Киву знайшли мертвим у мідмосков'ї. У мережі з'явилася інформація, що тіло зрадника України знайшли у селі Супонево. На його правій скроні нібито була різана рана, а на лівій частині обличчя - гематома.

Що відомо про зрадника Киву

Ілля Кива втік з України напередодні повномасштабного вторгнення рф під приводом відпочинку на території ЄС. Пізніше стало відомо, що нардеп знаходиться на російській території - там він попросив політичний притулок й стверджував, що в нашій державі його нібито намагалися "викрасти".

Верховна Рада позбавила втікача мандата, а правоохоронці відкрили проти нього кримінальні провадження за кількома статтями, зокрема, його звинуватили у державній зраді. Крім того, він отримав підозру в декларуванні неправдивої інформації.

13 листопада повідомлялося, що в Україні Киву заочно засудили до 14 років ув'язнення з конфіскацією майна за кількома статтями Кримінального кодексу України.

Закривавлений лежав на снігу: у мережі розкрили важливі деталі ліквідації втікача Киви

За попередніми відомостями, на правій скроні зрадника була різана рана.

Ліквідація Іллі Киви обросла деталями / фото УНІАН

Ліквідація Іллі Киви обросла деталями.

Колишній нардеп-втікач Ілля Кива, який зрадив Україну, знайдений мертвим в російському селі Супонево.

На лівій частині обличчя зрадника була гематома, а на правій скроні - різана рана, повідомляє Mash в Telegram. "Закривавлене тіло Іллі Киви виявили лежачим на снігу на території паркової зони готелю "Величъ Country Club" в селі Супонево", - наголошується у повідомленні.

"Величъ Country Club" знаходиться в селі Супонево, розташованому в одинцовському районі московської області.

"...Кива отримав смертельне поранення в лісопарку і, стікаючи кров'ю, якийсь час йшов стежкою у бік основної будівлі готелю. Тіло без ознак життя було виявлено за дві-три хвилини ходьби до готелю. Попередньо, "різана" рана, і є вогнепальне поранення, яке за великою кровотечею не роздивилися співробітники правоохоронних органів", - написав Telegram-канал "ВЧК-ОГПУ", посилаючись на джерело в російських силових органах.

Дуже важливі новини - Кива знайдений мертвим в росії

Увечері 6 грудня російські пропагандисти повідомили, що Ілля Кива знайдений мертвим в підмосковному місті Одинцово. Потім український активіст Сергій Стерненко написав, що його джерела підтверджують знищення втікача-зрадника.

Пізніше джерела УНІАН у правоохоронних органах поділилися, що ліквідація топ-зрадника є спецоперацією Служби безпеки України. За відомостями співрозмовника, злочинець знищений зі стрілецької зброї.

Нагадаємо, Кива втік з України перед тим, як росіяни здійснили повномасштабне вторгнення на нашу землю. Зрадник тоді ще був нардепом і здійснив втечу під приводом нібито відпочинку в ЄС. Згодом з'ясувалося, що він знаходиться в рф, попросив політичного притулку і стверджував, що в Україні його нібито хотіли "викрасти".

Парламент позбавив втікача мандата, і правоохоронці почали проти нього кримінальні провадження по низці статей, в тому числі його звинуватили в держзраді. Також Киві оголосили про підозру у декларуванні неправдивих відомостей. Вже 13 листопада український суд заочно засудив екс-нардепа за кількома статтями до 14 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Зрадника Киву ліквідували зі стрілецької зброї, це спецоперація СБУ, - джерела

 06.12.23

Раніше російські джерела повідомили, що Киву знайшли мертвим у підмосков'ї.

Киву ліквідувала СБУ 

Злочинця і зрадника України, колишнього народного депутата Іллю Киву ліквідували зі стрілецької зброї в рамках спецоперації Служби безпеки України.

Про це кореспонденту УНІАН повідомили обізнані джерела у правоохоронних органах.  

"Ліквідація ТОПового зрадника, колаборанта і пропагандиста Іллі Ківи - спецоперація СБУ", - відзначили співрозмовники УНІАН.

Зокрема, як наголосили джерела, "злочинця ліквідували зі стрілецької зброї". 

Ліквідація Іллі Киви - що відомо

Як повідомляв УНІАН, російська пропаганда сьогодні розповсюдила інформацію, що у рф знайшли мертвим зрадника України - скандального втікача, який був нардепом, - Іллю Киву. Кива знайдений мертвим у підмосков'ї

Ілля Кива втік з України напередодні повномасштабного вторгнення РФ під приводом відпочинку на території ЄС. Пізніше стало відомо, що нардеп знаходиться на російські території - там він попросив політичний притулок й стверджував, що в нашій державі його нібито намагалися "викрасти".

13 листопада повідомлялося, що в Україні Киву заочно засудили до 14 років ув'язнення з конфіскацією майна за кількома статтями Кримінального кодексу.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ