«Народний розміновувач» від заводу Кобзаренка служитиме аграріям

Новини компаній 06.03.2024 423
«Народний розміновувач» від заводу Кобзаренка служитиме аграріям

Як повідомляє ТОВ "Завод Кобзаренка", наразі триває тестування "народного розміновувача". Він заснований на Сумському стартапі EfarmPro з досвідом в автоматизованому керуванні.

Проект «народний розміновувач» є адаптивним, тобто в господарстві має бути Т156. До нього необхідна адаптація під будь -який трактор з 3-точковою навіскою. Вона розроблялася фахівцями  понад пів року, і акумулювала досить великий досвід залежності потужності трактора, потужності помпи, власної ваги до продуктивності машини.
Зазначається, що робочий орган виконаний з міцної сталі hardox та має ширину захвату 3 м., дистанційне керування обладнане автостартом, на випадок збою. Машина оснащена автопілотом з розворотом в заданих межах.
Нині прототип ще проходить тестування широкого спектру мін та глибин закладання, але вже помітний потенціал і майбутнє розробки, - впевнені експерти.

 
 

"Ми не просто спостерігаємо за потребами аграріїв, ми активно пропонуємо рішення у різних напрямах, стаючи надійним інструментом в полі та помічником кожного фермерського господарства", - зауважують розробники.

 

ТОВ "Завод Кобзаренка"

 

 

Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ