Населення Червоногригорівки Нікопольського району облаштовує власне водозабезпечення

За матеріалами інтернет-видань 16.06.2023 440
Населення  Червоногригорівки Нікопольського району облаштовує власне водозабезпечення

Як повідомила Червоногригорівська селищна територіальна громада Нікопольського району, незабаром величезна частина населення смт Червоногригорівка буде з питною водою. Тут чоловіки закотили рукава і працюють на благо громади, на результат - забезпечення селища водою. Бо її не стало в громаді, коли окупанти підірвали Каховську ГЕС.
Зазначається, що  рішенням 29 позачергової сесії було розпочато фінансування та роботу на насосній станції КП "Лиман".  На сьогоднішній день  фахівці вже за один крок до пуску води в систему.

"Нас розділяє пару технічних моментів. Але хочу написати, що вода таки буде, і це дасть змогу забезпечити величезну частину населення смт Червоногригорівка питною водою! Також паралельно працюють добровольці, із місцевих жителів і на насосній станції технічної води, допомагаючи працівникам кооперативу "Полив" переобладнати станцію зорієнтувавши її на річку Ревун. Також в цьому плані просунулись неймовірно далеко. Звісно велику роль в цьому всьому відіграло чітке керівництво голови громади Олександра Анатолійовича Прокопенка. Велику подяку хочеться висловити також Миколі Григоровичу Письменному за наданий пантон для водозабірника. А перед чоловіками, які працюють над цим надважким завданням, я думаю зніме капелюха кожен місцевий житель", - зазначив на ФБ - сторінці Червоногригорівської громади Александр Коваль.

Він, зокрема, висловив сподівання, що  пуск води відбудеться найближчим часом. Згодом всі населені пункти будуть мати воду,  і такі села, як Придніпровське, Мусіївка та селище Кам'янське, теж.

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ