Навіть не бардак, а бордель в Нацгвардії та управлінні ДСНС міста Павлограда

За матеріалами інтернет-видань 02.08.2024 99

Шукали дівчат у скрутному становищі: у Павлограді держслужбовці створили бордель

Олексій Александров

 

Шукали дівчат у скрутному становищі: у Павлограді держслужбовці створили бордель

Для пошуку клієнтів фігуранти давали різні оголошення в інтернеті з сексуальним підтекстом

У місті Павлоград Дніпропетровської області ДБР викрило посадовців місцевого формування Національної гвардії і управління Державної служби з надзвичайних ситуацій  та їхнього спільника на втягуванні жінок у проституцію. За даними слідства, на початку 2024 року фігуранти вирішили створити бордель у місті. Для цього вони шукали молодих дівчат та жінок, які опинилися в скрутному матеріальному становищі. 

Далі фігуранти пропонували їм хороші гроші та комфортні умови праці. Про це повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу ДБР

Бордель створили у звичайній орендованій квартирі. Для пошуку клієнтів фігуранти давали різні оголошення в інтернеті з сексуальним підтекстом. 

За інтимні послуги з клієнтів брали понад 3 тисячі гривень. Далі всі зароблені кошти ділки та працівниці борделю розподіляли між собою навпіл. За попередніми підрахунками, такий бізнес приносив фігурантам разом на всіх понад пів мільйона гривень щомісяця. 

Організаторам повідомили про підозру за фактом створення борделю, а також залученням людей в проституцію з використанням уразливого стану за частиною 2 статті 302, частини 2 статті 303 ККУ. Вирішується питання про обрання підозри поліцейському. Санкції статей передбачають позбавлення волі на строк до 7 років.


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ