Не стало Актора і Друга України Алена Делона...

За матеріалами інтернет-видань 19.08.2024 103
Не стало Актора і Друга України Алена Делона...
   Величезна втрата для людства - учора у віці 88 років завершив свій яскравий шлях на земному прузі французький актор, який допомагав ЗСУ, Ален Делон. Це була людина великої шляхетності, рідкісної внутрішньої та зовнішньої краси.
   Сьогодні згадуємо декілька цікавих фактів з життя Алена Делона.
   Дмитро Чекалкін, блогер, сторінка ФБ, за матеріалами Espreso.tv.
   Ален Фаб'єн Морс Марсель Делон – таке повне ім’я кінозірки. Він народився у Франції 8 листопада 1935 р. За фахом – актор кіно й театру, кінорежисер, продюсер, сценарист. Ален Делон - Офіцер ордену Почесного легіону.
   Ще зі школи юний Ален не вирізнявся гарною поведінкою. Його виключали з різних навчальних закладів. Через це матуся Алена та його вітчим, який мав власну м'ясну крамницю, вирішили передати професію ковбасника своєму синові, аби хлопець не вештався вулицями й завжди був при прибутковому ділі. Ален не заперечував та пішов навчатись на ковбасника.
   Акторській майстерності Ален учився просто на знімальному майданчику.       Офіційних дипломів від театральних вузів у нього немає. Ален старанно працював над своєю мімікою, ораторською майстерністю, брав уроки фехтування, аби в кадрі працювати без дублера.
   Спочатку Алена Делона відмовлялися знімати в кіно. "Ви надто красивий", - таким було пояснення від продюсерів.
   У реальному житті актор був відомий, як великий поціновувач жінок, він встиг розбити не одне серце.
   У 1953 р. вісімнадцятирічний Ален Делон покидає роботу в Парижі та відправляється до лав десантних військ корпусу морської піхоти. Наступний крок у його військовій кар'єрі - відправка на війну до Індокитаю. На службі в Індокитаї старший матрос Ален Делон відзначився, як постійний порушник військової дисципліни. За це його часто карали виправними роботами та гауптвахтою.
   Собаки – це його велика любов в житті земному. Ален був членом Товариства захисту тварин. На території його маєтку проживає багато собак. Поруч із маєтком актор створив цвинтар, на якому тепер спочивають усі його померлі пси. Посеред собачого некрополя Ален побудував капличку й отримав офіційний дозвіл бути похованим саме на цьому цвинтарі, поруч із своїми вірними чотирилапими друзями.
На зображенні може бути: 1 особа
   У 2017 р. Ален Делон офіційно оголосив про завершення акторської кар'єри. А у 2022 р. актор повідомив, що через хвороби вирішив завершити своє земне життя шляхом евтаназії. Втім, пізніше він змінив своє рішення:
   "Я просив сина про евтаназію. Але потім росія почала війну проти України, вбиваючи неймовірну кількість людей. І я знайшов у собі сили жити і допомагати народу України".
   Дякуємо за все великій Людині та великому Актору! Прощавайте....

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ