Неповнолітній самотужки вирушив за кордон

Микола Ясень 30.07.2024 98

Його перехопили в Одесі

Неповнолітній підліток Кам'янського хотів самотужки виїхати з країни.

Новости Днепра про Неповнолітній хлопець з Кам'янського хотів самотужки поїхати за кордон: його знайшли в Одесі

Неповнолітнього хлопчиська, який збрався виїхати з України, причому без відома батьків, затримали в Одесі. Тепер його батько – працівник “Каметсталі” – буде вимушений сплатити штраф за ухилення від виконання батьківських обов’язків.

Про це йдеться у вироці суду.

Усе сталося ще 28 червня. Неповнолітній пішов з дому в місті Кам’янське, аби поїхати до Одеси. Надалі хлопець планував чкурнути за кордон.Він просто зметикував, що в Одесі можна буде непоміченим проникнути на судно, яке братиме курс "по морям і океанам". Щоб десь та висадитися на чужий берег. Хоч це пацанча, уявіть собі, не відкидало затонення корабля, після чого йому доведеться як колись Робінзон Крузо жити на безлюдному острові.

Та виїхати не вдалося, дитину повернули додому, а ось батька, як наслідок цієї пригоди, визнали винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) та оштрафували на 850 гривень. Також він повинен буде сплатити 605 грн судового збору. Чи це ще й не дорого обійшлася його синулі спроба здійснити кругосвітню мандрівку?

 


Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ