Нікопольська РВА спільно з міжнародними партнерами підтримує жителів краю

За матеріалами інтернет-видань 14.10.2024 119
Нікопольська РВА спільно з міжнародними партнерами підтримує жителів краю
За словами Євгена Євтушенка, начальника Нікопольської РВА, триває співпраця органів місцевого самоврядування з благодійними фондами задля підтримки жителів району.
Благодійний фонд "Небо України" реалізує в Нікопольщині програму "Утеплення 2024". Минулого тижня в Червоногригорівській громаді було розподілено понад 130 кубометрів твердого палива, а наступного тижня заплановано доставити ще 288 кубометрів дров.
 
Як зазначив Євген Євтушенко, з 7 до 11 жовтня жителі Мирівської громади отримали 1 440 продуктових наборів від американської некомерційної організації Global Empowerment Mission Ukraine, яка співпрацює з Howard G. Buffett Foundation. Окрім того, громадам Марганецької, Нікопольської, Мирівської, Томаківської, Першотравневської та Червоногригорівської було передано 164 160 літрів бутильованої питної води.
 
Також у Першотравневській та Мирівській громадах розпочалася видача продуктових наборів від Всесвітньої продовольчої програми, організованої Благодійною організацією «Благодійний фонд «СпівДія».
Незабаром жителі Червоногригорівської та Покровської сільської громад також отримають ці продуктові набори. Окрім цього, завдяки Всесвітній продовольчій програмі жителі сільських територій району отримали хліб.
14 воїнів. Нікопольського району минулого тижня також отримали допомогу.
8 жовтня працівники "Проліска - Дніпро" екстрено відреагували на пошкодження у Покровській сільській громаді та надали гуманітарну допомогу від UNHCR Ukraine – Агенції ООН у справах біженців. У результаті 13 родин отримали будівельні матеріали для екстреного ремонту житла, а 10 родин - непродовольчі товари першої необхідності.
Щира подяка усім, хто в цей воєнний час підтримує жителів Нікопольського району, - наголосив Євген Євтушенко.
Поділитися текстом в мережах: Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Instagram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я

Новини ОТГ