«Одними багнетами тепер нічого не зробиш», - Павло Скоропадський

Григорій Давиденко 22.10.2022 384
Немає опису світлини.
 “великороси кажуть: “Ніякої України не буде”, а я кажу: “Як би не склалось, Україна у тій чи іншій формі буде. Не змусиш річку текти назад, так само з народом, його не змусиш відмовитися від його ідеалів. Тепер ми живемо у часи, коли одними тільки багнетами нічого не зробиш”. Гетьман Павло Скоропадський сказав ці мудрі слова більше ста років тому. А нелюди-терористи і за століття їх не втямили. І так само пнуться все зробити виключно багнетами, у сучасному виконанні. Не вийде, бо сила дії дорівнює силі протидії, а українська протидія вже перевершує. І ніякі підлі, варварські потуги ординців їм не допоможуть. Так зазначив у вечірньому повідомленні про нові звірства рашистів і голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук:
       - Повномасштабне воєнне вторгнення рф в Україну, 241 доба добігає кінця.
Ворог продовжує чинити злочини проти мирних українців.
🔺За уточненою інформацією, внаслідок сьогоднішнього обстрілу окупантами Червоногригорівської громади, що в Нікопольському районі, четверо людей дістали поранення. Це двоє чоловіків 68 і 73 років, дівчина 19 років та 69-річна жінка. У всіх уламкові ураження. Троє з постраждалих в лікарні, одна людина – у важкому стані.
Пошкоджено п’ять житлових будинків, господарські споруди, газогін.
🔺В інших районах Дніпропетровщини – без надзвичайних ситуацій.
Окупанти продовжують бити по енергетичній інфраструктурі України. Сьогодні на Дніпропетровщині почалися стабілізаційні відключення згідно з графіком, в деяких громадах нині немає світла.
         Але хіба окупантам з рф вдасться нас цим залякати? В жодному разі. Ми заощаджуватимемо електроенергію і робитимемо все, щоб Україна вистояла.
Не панікуємо й допомагаємо державі. Такі нині умови життя, маємо бути готові до всього, бо війна триває. Ми – українці, а це значить, що ми впораємося.
Разом – сильні.
Разом – до Перемоги 🇺🇦

Поділитися текстом в мережах:
Репости вітаються !
>>> Підписуйтесь на нашу Фейсбук-сторінку
>>> Читайте нас в Telegram
>>> Підбірка новин сайту в GoogleNews
>>> Статті з газети Фермер Придніпров'я
Новини ОТГ